torsdag 29 maj 2014

En fundering så här på morgonen!

016 (425x640)
Jo jag kom att tänka på hur det var förr Blinkar kanske beror det på min nu snart ganska höga ålder… hrm.. det är väl då man ska säga att, allt var bättre förr Blinkar
Då tiden innan barnen kom, när jag bodde kvar i Örebro. Hur mycket jag hann med om dagarna och kvällarna utan att känna mig ett dugg stressad. Hur jag jobbade heltid och sedan studerade på heltid samtidigt som jag jobbade men ända hann med att träna hundar, umgås med vänner, ha det rent och snyggt hemma, träna mig själv osv.. Hur hann jag med allt?
Idag är barnen mina stor och klarar sig själv, maken klarar sig Blinkar men jag känner ändå att jag inte hinner med.. Tiden är fortfarande den samma, dygnet har 24 timmar och jag jobbar mindre än halvtid.
Visst måste jag vila mer nu på grund av utbrändheten och andra skador men samtidigt så har jag tid till det, vad är det som förändrats.
Efter en stunds funderande kom jag att tänka på tvn. Då förr, tittade jag nästan aldrig på tv, nej jag kan inte minnas alls att vi satt i soffan och slö tittade på något, jag minns inte att vi såg på tv alls, ja kanske någon gång ibland men inte så som man gör nu. Jag kom hem, åt och gjorde kanske något annat, sen in med hundarna i bilen för att åka till hundklubben, eller till Kilsbergen för att träna eller bara fika.
Nu kommer jag hem och sedan landar jag i soffan och sen är den dagen slut…
Nej det får bli en ändring på detta.
Önskar er alla en fin dag, här hos mig skiner solen men det blåser fortfarande och vindarna är inte så varma!
Helena.

2 kommentarer:

  1. Alle disse tekniske tingene som har kommet de siste årene sluker all vår tid. Nei, det var bedre før...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja där håller jag med dig, innan alla dessa tvkanaler, datorer och smarta telefoner då använde man tiden helt annorlunda. Men jag har ett val där, ingen som tvingar mig att använda det ;)

      Radera