onsdag 9 juli 2014

En sorgens dag!

009 (425x640)
För ett år sedan hade vi tre flattar, nu har vi bara en kvar..
Noël vår yngsta tjej blev hastigt dålig i torsdags. Ja egentligen var hon vår dotters hund men när hon for till universitetet så fick Noël bo kvar här hemma. En härlig hund men med en skada hon fick i bakbenet när hon var ung har gjort att hon ibland haft värk.
Nu hade hon rejält ont i alla sina ben och det hade även spridit sig till nacken.
Dottern kom hem och vi hade en härlig helg tillsammans men vi märkte att Noël inte var som vanligt, nacken var stel och benen trötta..
Så i måndags när hon inte längre tiggde av min frukost, drog sig undan för sig själv och bara var allmänt påverkad, ringde jag veterinären som nog trodde det kunde vara ett diskbråk i nacken . vi tog då det svåra beslutet att låta Noël få somna in och slippa all värk och smärta.
Sorgen och saknaden är stor men som jag säger, “Den som ingen sörjer, har nog ingen älskat” och denna tjej var högt älskad av oss alla!
Så nu har vi bara en flatt kvar här hemma och han verkar ta det med ro, skäller på alla/allt som kan vara “farligt” och bär runt på sina leksaker….
Helena.

1 kommentar:

 1. Fina, Goa Noel, som från början yckte Moa var en läskig krabat, men som de sista åren kommit på att hon nog trots allt var en rätt kul figur <3
  Noel, ingos stora kärlek...! Kan imte förstå det, så fort det ändå gick.
  Förstår att det är tomt, en sådan personlighet, Goa lilla hund!
  Starkt av er att låta henne vandra vidare till de fina stället där hon slipper ha ont!
  Goe Tishen, han har sin anka, då klarar han sig ;)
  massa kramar å nosslabbar från oss!
  /Malin

  SvaraRadera