måndag 14 juli 2014

Livet går trots allt vidare…

salen 060 (640x425)
Lilla Noël, vår prinsessa, vi saknar dig så..
Det är tomt och tyst här hemma nu, för ett år sedan hade vi tre som, om inte röjjde runt, så mycket men ändå var här, de fanns hos oss och framförallt hos varandra. Tishen är lite ensam nu, ingen som tvättar hans öron, ingen att luta huvudet mot i soffan… nej han är lite vilsen nu..
Vi hade anmält till utställning i Tvååker i helgen men var i valet och kvalet i fall vi skulle åka.  Tishen har fällt ur sin päls och vi var ganska så oinspirerade efter allt som hänt.
Men Tvååker är inte bara en två dagars utställning, det är en social happening för oss, vi är många från kenneln som åker, det skulle grillas och pratas, det är fler från Lysekil som åker och vi skulle campa ihop..
Så vi bestämde oss för att åka trots allt, bara åka och ha kul, koppla av och umgås.
Och så blev det, vi åkte, vi ställde ut med super fint resultat men mest av allt hade vi trevligt. Vi badade i havet, grillade och pratade ja vi hade en fin helg med nya och gamla vänner, just så som vi ville och behövde. Att det sedan var + 38 grader utanför husvagnen båda dagarna var väl lite att ta i men vi överlevde, som tur var så blåste det lite då och då..SAMSUNG CAMERA PICTURES
Havet var nära så vi kunde svalka oss på kvällarna1

2 kommentarer:

 1. Hej! Efter att ha varit utan dator i flera månader längtade jag riktigt efter att få kolla alla bloggar igen...och det första jag läser är om er och att ännu en goding ha fått komma till himlens tassarmarker....Jag känner med er fy så jobbigt.. men ert beslut va ju helt rätt fast det är tungt just nu..
  Många varma kramar och tankar♥
  wivi//chivas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Wivi, så roligt att höra från dig igen, hoppas allt är bra med er!
   Kram Helena.

   Radera