lördag 3 oktober 2015

Blogg vänner som försvinner!

040 (640x425)

Det är nu ganska många år sedan jag började blogga och följa andra bloggar. Jag fick egna följare och det blev en form av vänskap, en vänskap med människor jag aldrig mött fysiskt men ändå visste mycket om. Människor som delade sin vardag med mig och många andra, vissa fastnade mer i mitt sinne, andra var flyktigare men sen försvinner de. De slutar uppdatera sin blogg och ja, jag känner då en oro. Vad har hänt, varför har de slutat? Vissa är öppna med att nu tar de en paus eller helt enkelt slutar av olika orsaker, många går över till Instagram helt för det är så mycket enklare och snabbare men vissa tystnar bara… Jag kikar in ibland i en förhoppning om att det bara strulat med uppdateringen men nej, det är samma gamla inlägg. Ett I-lands problem helt klart men samtidigt så känns det konstigt.

Jag kommer nu att rensa i min blogglista och ta bort de som inte uppdaterat på väldigt länge, synd för vi har följt varandras vardag i många år men nu är det som det är, jag vill ha en levande blogg och det gäller både mig som skriver och de jag valt att följa!

Önskar er alla en fin helg!

Helena.

2 kommentarer:

  1. Jeg er så enig så enig Helena. Jeg har gått mange runder jeg også, men i går så var tankene modne til å sette en strek for noen. Det er litt sånn ute av øye ute av sinn. Så om de ikke ligger nederst i rekka av de jeg følger og stadig minner meg på hva som ikke blir oppdatert... så svinner de hen. Men det blir til at en lurer på hva som har skjedd. Mennesket er nå en gang slik at om en ikke vet,så lager man seg løsninger på hva som kan ha hendt.Stort sett mer fantasifult enn det som egentlig har skjedd. Ha en god helg videre!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har länge tänkt på det men det tar emot lite att ta bort men som du säger det finns en gräns.. En fin helg till dig också!

      Radera

Gadgeten innehöll ett fel