fredag 29 januari 2016

Alla veckor är korta.

Så var det fredag igen och veckan närmar sig sitt slut, måndag och fredag, , måndag och fredag, känns som det inte är något annat. Bra antagligen, det visar väl att jag fyller min tid med roliga saker när veckorna går fort.


Denna vecka har jag jobbat varje dag, ja det gör jag väl alltid om jag inte är sjuk eftersom jag nu har arbetsträning fem dagar i veckan men denna vecka har jag vikarierat varje dag och får alltså "riktig"lön. Det är viktigt för mig, att få pengar från försäkringskassan är bra, det är skönt att inte vara helt fattig men att verkligen tjäna sin lön genom arbete det är en skön känsla. Att mitt jobb är kul gör inte saken sämre, att fylla dagarna med skratt, lek, kramar och härliga stunder, det är inte helt fel, att som denna vecka förutom igår då, arbeta korta dagar är super , då orkar jag träna när jag kommer hem. Jobbade "hästepasset" igår 07.30- 16.30, då är man helt slut när man kommer hem.


Det känns i kroppen idag, stel i många muskler och ont i nacken,blev en del lyft igår och böj i olika vinklar, mycket små knöliga kläder som ska på nu när blötvädret kom tillbaka. All snö är borta och leran plaskar om små gummistövelfötter och håriga hundmagar ;)


Träna ja, nu har jag kommit igång bra med träningen. Har investerat i ett löpband och en spinningcykel, båda står i källaren och jag kan träna när jag får lust, mörka stormiga regniga kvällar svettas jag i källaren i shorts och t-shirt, ingen pannlampa,, inga jobbiga kläder utan bara att köra på när jag känner för det. Passar mig perfekt. Det bästa är att träningen blir av, visst kan man både springa och cykla utomhus nu när snön och isen är borta men handen på hjärtat, hur många pass blir av när vädret är trist och mörkret hänger tätt? Inga hos mig i alla fall men nu funkar det!

Önskar er alla en fin fredag!

3 kommentarer:

  1. Oavsett om man tränar inne eller ute, är ju det viktiga att man hittar det som funkar för en själv. :-)

    SvaraRadera
  2. jag är en sån där som känner mig extra duktig när jag springer i lera/regn å mörker...matar mitt "prestationsjag" så ja vädret och mörkret är inget som hindrar mig att träna ute (möjligen storm eller mer än minus 13 grader) Men som tidigare skrivits, viktigast att var och en hittar sitt sätt oavsett inne eller ute :-)
    //Lisa

    SvaraRadera