fredag 12 augusti 2016

Lite ledighet...
En veckas gemensam ledighet har vi lyckats få till maken och jag. Så i fredags packade vi husvagnen för några dagar. Första stopet blev på Hunneberg där maken skulle starta på jaktprov (mer om det på hundarnas sida). Vi fricampade på en bussparkering i brist på campingplats. Fin natur men mycket folk......


Sen for vi vidare till Örebro och Ånnaboda camping i Kilsbergen, där har vi varit många gånger förr, en liten fin camping som drivs för sista året av caravan club, förr var den så välskött, så ren och prydlig men nu är den nästan övergiven och igenväxt, mögliga duschar och allmänt sunkig. Arrendet har sagts upp och från nästa år vet ingen om den ens finns kvar. 

Men det funkade för oss, vi skulle inte stanna så länge och har det mesta i vagnen.... Vi träffade släkten och hade det skönt. Hann med ett besök hos min fina farmor, lite tungt för hon försvinner mer och mer ifrån oss, visst känner hon igen mig men minnet virrar ... Fika hos syrran och träffade min gudson William, Milla fick träffa och umgås med Maja taxen, mer kul för Milla än för Maja ;)

 Men i onsdags åkte vi hem, regn och kyla är inget kul när man campar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar