söndag 18 december 2016

Transport sträcka..

Jaa ni, nu är det snart jul, så här dags nästa vecka är julafton avklarad, julklappar öppnade, magen illamående av för mycket mat och godis. Julbaksmällan är då ett faktum, månader av stressande, handlande, matlagande, städande och annat tjaafs är över och årets bästa dag är där. Juldagen, dagen då man softar i soffan med sin julklappsbok, barnen leker nöjt med sina julklappar och friden har sänkt sig över landet.

Men inte tänka på det nu, nu är idag och en vecka (nästan) återstår med tid till handlande, städande, matlagande och annat tjaafs ;) Var ute igår och skulle köpa de sista julklapparna, dimman låg tät över staden och en isande gråkall vind blåste, shopping lusten var = med 0. Tänker på alla borden och måsten. Ja vi borde julstäda och måste köpa de sista julklapparna men det finns ingen energi. Åkte hem , lagade mat, sjönk ner i soffhörnet med en påse lösgodis och en gammal Wallander på tv`n, sen blev det inget mer.. Ser på facebook att jag inte är ensam, ingen har någon större julkänsla, de flesta suckar och gnäller om utebliven ork om 0 inspiration osv.. 

Vi behöver egentligen inte fixa med något annat än julklappar eftersom vi åker upp till Örebro över jul, far på fredag och kommer hem på måndag och då är julen slut. Ingen gran i år har vi bestämt, finns ingen anledning att göra någon julmat alls då vi inte är hemma, städa mer än vanligt då vi inte är här finns ingen anledning till så varför bry sig då? Jo för BORDE och SKA. Jag borde ha kakor i frysen och hemlagad kola i burken och man ska städa och ha julgran när det är jul... så säger den oskrivna lagen... eller...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar