söndag 18 juni 2017

Lugnt nu...

Våren har gått i flygande fläng, mängder med roliga aktiviteter. Efter Pingsten i Norge jobbade jag en dag för att sedan på fredagen åka upp till Örebro där syrran mellan pojk tog studenten. Vi hade planerat att dra med husvagnen och stanna över helgen men orken tröt.. Vi har varit ute så mycket nu i vår och hade inget speciellt vi skulle göra där mer än student, så vi tog beslutet att bara åka över dagen. Upp och hem 60 mil... kändes i kroppen.. men vi hade en fin dag med familjen och en stolt student.

Jobbade måndag sen for vi en tur till Norge igen... jo då vi gillar Norge och det är inte så långt att åka härifrån, så en tur till Moss blev det för att starta på jaktprov.


Blev inget vidare resultat men en fin dag hade vi. Vackert väder men lite väl varmt, träffade trevliga vänner och avslutade med en tur in till Moss. Där gick vi en rund på stan och tittade, fin stad men lite trist när affärerna stänger redan kl 17.00, vi var sena så någon shopping blev det inte.

Nu är vårens och försommarens hundaktiviteter färdiga och hur kul det än är, så känns det nu ganska skönt. Vi har tagit sommarledigt från alla aktiviteter och låter hundarna vila, eller, lite vanlig träning blir det men inga utställningar eller andra tävlingar. Så nu tar vi det lugnt, jobbar två veckor till sen är mitt vikariat slut och mitt nya startar inte förrns i augusti så nu blir det vila ;) Fast först ska vi ha midsommar... dottern kommer hem en snabb sväng och det ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel