söndag 24 juni 2018

Midsommar...

Ja så kom den då i år igen.. midsommar. I Dalsland med goda vänner har vi varit, tiden innan var hysteriskt stressig och jag var ur trött när vi for i torsdags. Kallt var det och molnen hopade sig mörkare och mörkare ju längre från kusten vi kom. Typisk att vi skulle åka från det fina vädret.. Och jo men visst när vi checkat in på campingen kom regnet. Vi är ganska samtrimmade när det gäller att komma i ordning, en vevar ben och en får ut markisen och sen sätter vi ihop allt men jag var genomvåt innan vi var klara, det sipprade vatten mellan tårna i sandalerna. in och torkade fötter, på med strumpor och stövlar och sen en promenad med hundarna, det var skönt sen att komma in och få på torra kläder och lite mat i magen. vännerna kom sent och kvällen var kall så det blev tidigt i säng för mig.

Midsommarafton tillbringade vi i skogen med hundträning och gofika, en regnskur lockade fram hysteriskt mycket knott, jag var helt rödprickig i ansiktet när vi kom hem. Sen blev det god mat och mycket prat till långt i på natten, kallt var det men inget mer regn. även lördagen tillbringades i skogen med hundträning och fika ett besök i bokskogen blev det också, så vackert där. Nu kom värmen och resten av dagen blev det mat och vila och sen mer mat ;)

Ja denna helg kan nog beskrivas med, träning, fika, mat, prat, regn, kyla, sol och värme. På torsdag/fredag var det iskyla och tjocktröja, sen blev det svettigt med shorts och linne, typisk svensk sommar men en fin helg har vi haft, hade kunnat stanna fler dagar nu när lugnet sänkte sig över campingen. Var lite avundsjuk på pensionärerna som satt vid sina husvagnar och läste tidningen när vi packade ihop och åkte hem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar