torsdag 27 september 2018

Hitta gnistan i röran som omger..

Ibland går man som vilse i den röra som kallas livet..

Det kommer slag på slag och blir aldrig riktigt lugnt. Har gett upp min väntan på lugn och ro nu, det är ingen ide, bättre att bara köra på och försöka hitta de stunder av lugn som ändå blir då och då. 

En stilla skogspromenad efter jobbet, att hitta ett gäng knubbiga kantareller under en gran gren. Laga en lunch som delas med sonen, soppa och nybakt bröd följt av äppelpaj när stormen ryter ute.

Hela kroppen trött av ett envist förkylnings virus, de vikarier som finns är bokade så det är bara att jobba på, en semesterdag som blir en halv då som sagt vikarierna är bokade. Sjukdom och elände runt omkring. Nej det är mycket nu och stormarna avlöser varandra så väl utomhus som inombords, så vilan det riktiga lugnet det får man finna i korta sekvenser då och då.... Man får stanna upp och se de fina stunder som finns, hitta gnistan i det lilla och inse att ibland är det ok att gnistan bara glöder lite, den behöver nog också vila efter sommarens urladdning... Återhämtning för bli ordet  när tröttheten kommer, det är viktigt med återhämtning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar