måndag 2 december 2019

Äntligen.

 Ja äntligen är november över för denna gången och den går till historien som den gråaste och regnigaste sedan man började mäta. Tror vi hade 17 soltimmar här ja kanske några fler för i fredags och lördags hade vi strålande sol , snö och kallt. Det var helt underbart i fredags. Det var som att ögonen inte kunde stängas de var liksom uppspärrade för att äntligen ta in ljuset. Lördagens sol missade jag det mesta av pga hundutställning i ett svinkallt ridhus. Men nu är den äntligen över novembermånad och vi går in i ljusets månad. Ja om det blir så mycket sol det vet vi inte än men ljusen tänds i hus och trädgårdar nu och det är så härligt.

November var grå trist och tung men ljuset i den var resan till Frankrike. Solen sken varje dag och vi hade det härligt med hela familjen. Det blev ett minne för livet.


Måndag igen och jag har ögoninflammation.  Viruset har legat och irriterat med hosta och trötthet ett tag nu, inte så illa men irriterande. En ipren och sen har det känts bättre, hostat på nätterna men ... Det har funkat men nu är ögonen klistriga och då får man inte jobba på förskola. Magsjuka och ögoninflammation då ska man stanna hemma för det smittar något så... Och helt ärligt behöver jag vilan, detta är väl kroppens sätt att hålla mig hemma, så nu får det trots mycket att göra på jobbet, dåligt med vikarier osv.. bli några dagar hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar