onsdag 2 december 2020

Ljus i mörkret.

 

Att det är mörkt och dystert nu är jag nog inte den enda som tycker. Mörkt på morgon och mörkt när man kommer hem. Barnen på jobbet frågar vid mellan målet " ska vi gå ut och mörker leka nu" de tycker det är lite spännande på gården när mörkret sänker sig vid tre tiden och lamporna ute tänds. Jag tycker det är dystert och jobbigt men för de är det spännande, önskar att man kunde ha ett barns inställning till vissa saker ibland...
Vi hade frost och sol i några dagar förra veckan och i lördags kom solen fram ur dimman i en timma, då kom kläderna snabbt på och ut med kameran. Så vackert med sol och frost, tyvärr så är solen lågt ned nu så den sken mest på trädens toppar.Men vackert var det och piggare blev jag.
Annars känns faktiskt det mesta dystert nu och jag är låg i humör och energi. Mitt gym har stängt pga coronan, social distansering är det som gäller och jag kan inte ens shoppa mig lycklig för vi undviker affärer och köpcenter nu. Men ikväll ska jag faktiskt shoppa ;) vi har bokat en egen kväll i en liten fin butik jag och mina arbetskamrater, vi är bara 6 och vi är alla friska så det ska bli kul.

Annars väntar besök hos sjukgymnasten idag, fick ett uppehåll på några veckor pga sjukdom och mycket på jobbet men idag blir det av.

Ryggen bråkar fortfarande efter ryggskottet, är stel och det värker av och till mest på kvällen efter jobbet men då och då under dagen. Hoppas verkligen kunna få ordning på den nu så jag kan börja träna ordentligt igen. Att kunna springa en runda gör underverk för humöret för mig.
Annars rullar det på som vanligt, jobbet är tufft just nu med utvsamtal, digitala möten, regn, lera och massa kläder som ska av och på. vi längtar alla och räknar ner dagarna till julledigheten, nästan 3v ledigt blir det och det ska bli otroligt skönt.
Vi kommer att fira jul här hemma bara vi i familjen, dottern får vi ha digital jul med då hon bor Frankrike. Sen blir det nog en tur upp till husvagnen och bara vara.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar