söndag 4 december 2011

Nästan färdigt kök..

IMGP3751 (640x425)
Ja nu har vi slitit rejält maken och jag, mest jag Blinkar
Soffan är målad och klädd med fuskfårskinn, hade inte riktigt råd med äkta vara, ska bara fixa till ryggdynan så är den färdig men nu står den på plats i alla fall.
Alla lister och taket är nymålat och tapeten på plats, var ett himla pill för att få mönstret att stämma. Vårat hus är ganska gammalt och inga väggar är raka, så det skevade iväg i mönstret.. men nu är det färdigt och det blev så fint. Det tycker maken och jag i alla fall, dottern säger att hon blir yr i huvudet av mönstret..suck! Nu är det bara lite små saker kvar att fixa, hylla som ska målas i samma färg som soffan, en ny köksklocka ska inhandlas, den gamla är inget snygg, ja lite såna små saker.
Nu sneglar jag lite på nästa projekt som är sovrummet och maken han suckar, ungarna tycker att nu är det nog snart dags att jag börjar jobba igen så de får lugn och ro i huset.. Och visst vore det härligt att få komma tillbaka till vardagen igen, träffa alla barn och kollegor men som sagt jag behöver komma i fas i hjärnan igen och köra bil, utan att bli yr och … ja det är lite kvar innan det blir dags..
Önskar er alla en fin söndag, här är solsken och vindstilla nu, så vi ska gå ut och försöka sätta upp julbelysningen..
Helena.

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    härligt att göra om i köket. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera