torsdag 19 april 2012

Underbart är kort.. eller..skit kamera..

Ja nu är jag lite trött, mycket irriterad och ganska ledsen på denna kamera jag har.
Var och hämtade den hos fotohandlaren, äntligen hade den kommit från lagning och jo då de skulle ha tagit isär den och rengjort runt avtryckar knappen som tydligen fastnade ibland vilket gjorde att autofokusen i satte igång av sig själv. Visst, det var ett fel jag kunde ta en förklaring som var acceptabel. Sedan hade de uppgraderat mjukvaran.
Så skönt att äntligen ha den igen, så igår morse fick den följa med på morgon promenaden. Första bilden gick fint, sen hade jag helt plötsligt ingen autofokus alls, alla bilder suddiga hur jag än gjorde Ledsen
Provade på alla möjliga sätt men nej, inget funkade. När jag satte den på LV, alltså så jag kan se bilden i rutan då morrade den Blinkar lät väldigt mycket och när jag rörde kameran upp och ner, nickade med den så skramlade det…. Arg, ledsen..ja allt på en gång så åkte jag in med den igår igen och ja.. ingen vet så den är skickad igen.
Nej jag är trött på detta nu, alla träningar alla utställningar, alla fina vår blommor, ingen kamera.. det är så trist. Jag rekommenderar inte en Pentax kx, nej det gör jag inte, så mycket pengar till ingen nytta!
Önskar er en fin dag, Helena.

1 kommentar:

  1. Vet du....jag frågade i den färgbutik där vi alltid har handlat och dom sa att småburkar säljs inte längre för det lönar sig inte!!! Vilket skitsnack. Nu byter jag till en annan butik :o))
    Fasen va irriterande med din kamera. Kräv att få pengarna tillbaka eller hota dom med allmänna reklamationsnämnden.
    Hoppas det ordnar sig bara.
    Kram Åsa.

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel