torsdag 25 april 2013

Lite som “Biggest looser” kan man säga!

vår 016 (640x425)
Jag har nu startat upp min rehab, blev antagen till MMR grupp på Närhälsan.
Multi modial träning är det, vi är en grupp på nio personer som i 8v tränar tillsammans, vi deltar i olika skolor, som sömnskola, stresskola osv, vi har sjukgymnastik träning i gymmet, qigong, olika föreläsningar osv..
Det är faktiskt lite som att vara med i ett av mina favorit program, The Biggest Looser. Jag har blivit utvald att vara med men ansvaret för resultatet är mitt, jag har tillgång till bra tränare i alla olika delar av min rehab, jag har tillgång till mental och fysiskträning men blir inte utröstad eller invägd i slutet av veckan Blinkar
Jag ser det som en chans att nu vända på livet, att utvecklas och söka ny kunskap och att göra det tillsammans med människor som också fått sina törnar av livet är skönt. Det är ingen som tycker jag är konstig för att jag är trött ibland fast jag ser så “frisk” ut, eller att jag tappar balansen då och då, glömmer ord eller säger tokiga saker, att få skratta åt eländet med andra det är skönt.
Visst har jag träningsvärk idag efter två dagar med träning, borde väl inte vara något för mig som rör mig så mycket hela tiden kanske men detta är strukturerad rörelse som pågår i en timma åt gången, det är att vara på ett nytt ställe med nya människor som jag aldrig träffat förr, det är mycket nytt på en gång och väldigt roligt.
Vi är flera som åker från samma ställe vilket gör att transporten dit inte är något problem för mig.
Planeringen inför ögon operationen har startat, första besöket hos ögonläkaren var i måndags och i morgon ska jag tillbaka för ett annat test sedan kan linserna beställas och när de kommer så….
Önskar er alla en fin dag!
Helena.

2 kommentarer:

 1. Va kul det låter! Tur du hade som kom med.
  Ha en skön helg nu och må så gott!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du känner att de går framåt..lycka till trots träningsvärk...de där med ögonen låter läskigt..men blir de bra så är det ju guld värt

  Ha en skön helg
  kram wivi

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel