tisdag 22 april 2014

Jag ger mig en stund…

038 (425x640)
Nu har alla åkt, maken är på jobbet, sonen i skolan och dottern på resa tillbaka till Örebro.
Huset är tyst och tomt, bara jag och hundarna hemma.
Så nu ger jag mig en stund av stillhet med kaffe koppen, att bara vara i lugnet och lite sorgsen när dottern har åkt. Förr hade jag nog sökt mig in i aktivitet för att döva alla känslor men nu sitter jag här och bara känner in.
För det är lite sorgset när hon åker, en del av mig som inte är nära längre men allt är just så som det ska vara. Barnen växer upp och formar sina egna liv och jag hade inte velat ha det på något annat sätt. De vågar prova på och  de gör sina egna saker.
Så om en stund ska jag börja röja lite här hemma, en helg med fint väder innebär att inomhus ser det ut som skam…. men jag har ingen brådska, kan ta dagen som den kommer…
Önskar er alla en fin dag!
Helena.

3 kommentarer:

 1. Här har vi också en ensamhetens dag, hunden och jag. Visserligen lägger dom om asfalten uppe på vägen, så det ryker, låter o luktar, men annars så är det så där tomt som det bara kan bli när man är ensam kvar när "resten" åkt iväg för jobb...Vi har i alla fall tur med vädret ;-)
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här är otroligt varmt idag och blåser som det bara gör på Västkusten ;)
   Helena.

   Radera
 2. Ja barna må flytte ut, hvordan skulle det ellers gå når de finner seg make? Om alle må bo med alle, så var det bare høyblokker å bo i. Ingen fikk plass i noe villa da nei ;)

  SvaraRadera