fredag 10 april 2015

Så var Påsken över för denna gången….

020 (531x800)

Vilken härlig Påsk vi haft.

Strålande väder om än inte så varmt.

Dottern med pojkvän har varit här på besök, sonen med flickvän har varit hemma nästan hela helgen så huset har varit fullt! Så roligt när alla är här och så tyst och tomt det blev när de for igen. Vi har suttit vid köksbordet med långfrukost och middagar, mycket skratt och prat på svenska och engelska blandat med lite italienska, inget språk jag behärskar men det gick bra ändå..

Bohuslän visade sig från sin bästa vårsida, extra kul då dotterns pojkvän var här för första gången, lite skillnad mot Italiens kust var det nog, kallare i alla fall Blinkar

Mycket mat har det varit, ätit och ätit från morgon till kväll och så lite godis på det…

Så mycket vila blev det inte men på måndagen tog jag det lugnt, då hade de flesta åkt hem till sitt och maken jobbade några timmar. Fick grejjat lite i trädgården, krattade gräsmattan och tog bort lite skräp ur rabatterna, allt börjar spira och gro nu när värmen börjar komma.

Här på bloggen är det ganska stilla nu, kan bero på våren eller att jag helt enkelt inte har så mycket att skriva om nu. Så får det förbli, har jag något så kommer det, annars blir det stilla här för lägga ner den helt vill jag inte, kanske kommer lusten åter, eller lusten? Det beror inte på det mer att jag inte riktigt har funnit den inriktning jag vill ha just nu. I och med att jag blir friskare och starkare för varje dag så har sjukdoms bloggandet och återhämtnings inriktningen fallit bort. Läsarna har också fallit bort och det förstår jag, inget kul med en sida där aldrig skrivs och om hundarna kan man läsa på deras sida. Så vad vill ni som är kvar höra om?

Helena.

1 kommentar:

  1. Jag läser :)
    men är urkass på att kommentera :/
    Ska skärpa mig på den fronten!

    /Malin

    SvaraRadera