måndag 20 mars 2017

Förändring......

Ja det har gått några år sedan denna bild är tagen. En blåsig dag var det, påsk var det och vi var hela familjen i Uddevalla och såg Passionsspelet. Hela familjen ja, dottern var hemma från Örebro, tror det var första året hon läste då, sonen  var med och ägnade familjen lite tid ;) alla det tre svarta hundarna levde ( nu är de borta), ja det är ett fint minne.


I helgen som gått flyttade sonen hemifrån. Vi packade alla hans saker, tömde rummet som han bott i så länge, rensade och slängde, packade och bar. Körde in till den nya lägenheten, gjorde ett stop på vägen för att köpa dammsugare (vår inflyttningspresent) och lite till,. Sen packade vi ur och bar in, packade upp och grejade. Avslutade med att åka en tur till affären för att fylla kylskåpet ( min present, så jag kan sova lugnt ;)  Igår kom han en sväng för att hämta saker han glömt och tänk, han kom just som jag tog middagen ur ugnen ( där rök de tänkta matlådorna) och visst kunde han tänka sig att äta lite ;)


Man har dom till låns barnen och nu är vår lånetid förbi. Nu är de vuxna och kan stå på egna ben. Fasta jobb och egna lägenheter har de bägge två, den ena lite väl långt bort men det kan man inte råda över... Idag tänker jag tacksamma tankar, glada tankar, ler åt fina minnen och bara njuter. 

Vi har gjort ett bra jobb och vi hade så här i eftertankens milda ljus, det väldigt kul under tiden!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar