onsdag 31 oktober 2018

Det blir inte alltid som man tänkt...

Nej det blir inte alltid som man planerat.

 Helgen skulle tillbringats i husvagnen med en vandring i kulturarvet. Men en envis förkylning och en nervsmärta i skulderbladet/nacken satte stop för det.  Bestämde mig i fredags för att det nog var bättre att stanna hemma. 

Enklare med hundarna hemma när man är lite krasslig. I husvagnen måste man på med kläder och ta hundarna i koppel när de behöver ut, här hemma räcker det med att öppna dörren, kanske ta sig över vägen och upp i skogen så de får rasa av sig... Att ha en axel som smärtar gör mig dessutom retlig som en noshörning och då är husvagnen för trång ;) behöver kunna röra mig obehindrat och byta läge ofta, att ta sig mellan den något obekväma soffan till sängen är inget jag gilla då..

Så vi tog en lugn hemma helg. Fick fixat trädgården inför vintern. Ta väck alla löv osv.. Nu till helgen kommer stora ungen hem en sista gång innan hon och pojkvännen flyttar till Frankrike i mitten av december ... snyft ;) Nästa vecka far vi ut på ett annat äventyr som kommer rapport på senare så nu får husvagnen stå några veckor. 


Idag är ledig onsdag och regnet öser ner i stormbyarna....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar